Nytt år, ny blogg och nytt.....

äh åt helvete med allt nytt det får räcka så här....

Jag kände inte för att mesa vidare med min tidigare blogg så jag kör på en ny ist.



Ja va fan har hänt sen sist? En hel del om man frågar mig men vem orkar älta det gamla? Nytt var det juh eller?

Förra veckan var kaos på riktigt! Eller ja nu överdriver jag väl något. Det börja väl på torsdagen egentligen. Var hemma hos Eva och fikade och snacka strunt med henne och godingen Dexter. Efter det så drog jag ner till Unionenkontoret och hade Regionstyrelsemöte. Efter det så stack jag iväg med Johanna för en slags genomgång av en produkt (typ homeparty, nej inte med sånt jag själv jobbar med).

På fredagen fortsatte hysterin och jag drog ner till staden för ett litet besök hos en trevlig barnmorska. Jag var där för att diskutera diverse p-stavar för det tycker jag är roligt. Och med tanke på hur alla förökar sig här på jobbet så kan man fan inte vara nog försiktig.

Efter detta lilla besök så tvingade jag min far att betala lunchen åt mig! Han gjorde det! 

Sen drog jag till Unionenkontoret igen för ett litet möte.

Sen hem igen.

Så typiskt mig att faktiskt skita i och städa och sätta mig och måla naglarna i tre olika färger bara för att jag kände för det. Vid 17-tiden satt jag helt plötslilgt i en Volvo (jag tror det var det) på väg till Gbg och IKEA. Jag, Amina och Jennifer gjorde varuhuset på ett par timmar. Najs av tre brudar att handla på sig en massa saker men inte tänka efter om det får plats i bilen eller inte! Men ett matbord och hyllor senare så satt vi packade som ansjovisar i bilen igen. Hem till Borås tror ni! Bilen rullade vidare till Varberg för att där hämta Aminas cykel.

Var hemma vid 00,30 eller nåt. Kunde ju självklart inte somna. Upp och jobba på lördagen. Slutade kl 15. Hem för att fixilura lite. Vid 19,30 stod jag och vänta in C på centralen. Vi drog till city jag bestämde maten. Kom hem och C blandade en för jävla god mojito. Cigg, prat och ett gäng mojitos senare var kl jävligt sent. Inser att det fortfarande är jobb som gäller för mig på söndagsmorgonen. Hamna la i säng där nånstans (ni får tolka det hur fan ni vill)

När kl ringde på söndagsmorgonen så var jag fan inte nöjdast i stan. Ville verkligen inte gå upp ur sängen alls. Helst inte på hela dagen. (Fortsätt gärna tolka)

Väl på jobbet efter att ha dumpat C i stan så höll kaffet i gång mig ett par timmar. På eftermiddagen lugnade det ner sig och självklart somnar jag på tangentbordet och vaknar med ett ryck när en tant skriker i luren efter mig. Underbart!

Nu är det måndag och jag skulle suttit på ett plan till Thailand. Men tack vara att man har ett jobb där det aldrig blir som någon tänkt sig så sket det sig.

Men jag är inte bitter!!!

Nä skit i det här nu jag återkommer i morrn med ytterligare en utförlig beskrivning av mitt såkallade liv.

Enjoy!!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0