Ett tag sen nu!

Ja nu var det ett dags sen jag skrev nåt men det har varit fullt upp innan semestern....
Hade min första semesterdag i går och jag började dagen med en promenad ner till Knalleland för att möta upp Josse. Ska låna hennes gummistövlar för jag antar juh bara att det kommer vara skitväder i Roskilde hela helgen och är det något jag verkligen hatar över allt annat så är det fan blöta fötter......
Vi inhandlade även tält, sovsäck och liggunderlag då Emma är en orutinerad campare och inte hade detta ;)
Fan i morrn åker vi äntligen!!! Sjukt kul kommer vi att ha!!!
På eftermiddagen igår så tog Jonathan, Tina, Goran, Emma och jag en tripp till Strömstad (Näsinge) för Goran och Emma hade fått för sig att hoppa fallskärm!! Jag och Goran hade Lady Gaga-allsång i bilen men vi hade en alldeles för kräsen publik så det uppskattades nog i slutändan endast av mig och Goran. Men vi är juh bäst ändå!!
Idag är det slutfix inför avfärd till Roskilde. Spotifylistan är gjord, kläderna är tvättade och packade.
Om ett tag så är det dags att sticka till Världens bästa Malin som ska klippa av mig mitt långa svall igen det är juh ändå 5 veckor sen jag klippte mig så ni kan juh bara tänka er hur i helvete jag ser ut i håret!!
Take Care

Sveriges nationaldag!

I måndags förra veckan så kom taxin och hämtade mig kl 4,40 för att ta mig till centralstationen. Väl där mötte jag upp med mina Unionenkollegor som skulle åka med till Sthlm och Bergendahl för att gå en kommunikologi-utbildning. På måndagskvällen bjöds det på oxfilé men min ko dog nog samtidigt som Franco för den smakade inge vidare. Tisdagen gick med småont i magen. På onsdagen så satt jag mest och fokuserade på att försöka komma ihåg vad som sades. Hade nåt så förbannat ont i magen. Torsdagen och fredagen gick åt för att återhämta mig efter detta helvete.

Det värsta av allt är att på fredag morgon så åker jag tillbaka till brottsplatsen för en nätverksträff med andra Ungdomsombud! Hur i helvete ska detta gå?!?!

I lördags så åkte jag till Gbg för att umgås med min vän Flaxel. Vi drog direkt ut till Askim för att sola och luncha. Sen var det bara raka vägen hem till henne för att duscha och fixa sig för att sedan dra iväg till Andra Lång dagen! Väl där så dracks det 48:-öl i ett par timmar på Jasså.

Efter detta hamnade vi på Fjärde Lång för att möta upp Flaxels kompisar. Sedan var det utgång med tidig hemgång som gällde.

I går så åkte vi till Delsjön för sol och häng. På vägen hem så var det dags för mat och det blev sushi i gräset!

Med andra ord så hade jag en förbannat trevlig helg!

Idag är det jobb som gäller. En röd Måndag är det oxå och det enda det innebär för mig är 58:- mer i timmen Whohooo!!!!

Kort kuriosa om varför vi firar nationaldag. 

Den 6 juni har kallats Gustav Vasas dag, svenska flaggans dag och är nu Sveriges nationaldag. Någon gång under 1800-talet togs den 6 juni fram som en nationell minnesdag. Dagen firades till minne av den 6 juni 1523, då Gustav Vasa valdes till Sveriges kung och Kalmarunionen därför slutgiltigt upphörde och Sverige på nytt blev en självständig stat.

Källa: Vårat underbara Wikipedia ;)


Uppdaterad lista

21/4: LÖN
28/4: Malin ska ge sig på mitt hår igen!!!!

V18-19: Massa goa barn och bröder fyller år!
20/5: TATTOO!!!!! (Nästan mest hit jag längtar) (Det blev framflyttat tre dagar! Ja jag gråter lite! Ok!?!! )
25/5: LÖN
17/6: Robins student!
26/6: ROSKILDE!!!
15/7: Världens viktigaste dag! Min födelsedag! (Alla skriver upp den nu!!!)
27-30/7 Eventuellt Emmabodafestivalen!

RSS 2.0