ÄNTLIGEN!!!

Ja ni nu äntligen sitter mannen i mitt liv på min arm! Ja jag har bestämt att detta får vara mannen i mitt liv tills nån annan tar den platsen ;)

Ja jag var hos Tobbe vid 17 sen satte vi oss för att planera lite färger och så och sen vid 18,45 så drog vi igång! Jag måste även tacka min vackra stjärna Emma som kom alldeles lagom till första strecket så jag inte vibrerade bort av nervositet. Men sån är jag nervös som fan men efter första strecket så skulle jag kunnat somna istället. Vid 22 var vi klara och jag kan inte säga annat än att killen är grymme! Jag är så fruktansvärt nöjd med hur den blev! Så jag rekommenderar alla att gå till Tobbe på Grind Tattoo om ni ska tatuera er!!!  


Här har ni självklart en bild på skapelsen oxå :)


Den motvillige monarken

Kung Carl XVI Gustaf har under hela sitt liv befunnit sig mitt i offentlighetens ljus. Ingen person i vårt land har genom åren varit så uppmärksammad, omskriven och hyllad som han. Men vår bild av honom är präglad av medierna och den tenderar ofta att bli endimensionell. Vem är Kungen egentligen? Hur är han som person och hur uppfattas han av människor i sin omgivning?

Ja jag har nu läst denna skandalbok! Skandaler och skandaler killen är väl inte mer än människa eller!? Jag kan inte göra annat än att tycka lite synd om stackarn. Ärligt talat! Att behöva födas in i en roll som Sveriges Statschef och ta på sig den rollen vid min ålder (27) och inte få vara ungdom och leva rövare. Vilken man har inte besökt alt velat besöka en strippklubb?

Sen kan man väl hålla med om att otrohet är väl inte så vidare hett. Men är det verkligen våran ensak?! Ja han är Kung men är han verkligen allmän egendom? Min personliga åsikt är att nej han är sin egen och vi har bara med att göra det som rör Sveriges rike! Sen om han röker vill supa till det en kväll och kolla på nakna brudar ja men låt han göra det då! Det finns väl kungligheter som gjort värre saker eller?!




The Adjustment Bureau

Jaaa jag och GJ var juh på bio i går med! Jag är juh uslast i stan på att förklara vad saker handlar om så jag länkar helt enkelt till GJ´s blogg så får ni läsa vad den handlade om där!

hosgester.blogg.se


Cellprov=obehag

Japps så är det bara! Men nog om det!

Igår var det jobb idag är det jobb alla andra dagar är det jobb! Kan jag få sommarlov snart eller?!

Det som hänt sen sist är bara massa skitfyllor och gitarrplinkande i parken, och det är väl egentligen inte så bara det inte. Men det var brist på öl och det är skit! Men men det kommer fler helger i parken hoppas jag!

I morrn är det eventuellt häng med Emma som gäller. Det som är givet i morrn är juh Eurovision Semi 2! Ja jag är lite schlagernörd. Eller ja mest när det gäller Eurovision inte så mkt Mello! Eller jo kanske lika mycket ändå! Skit i det Sverige kommer inte att vinna men vi kan väl hoppas på att han stackarn går vidare till finalen iaf det kunde juh (Joel, jag skriver med h för att jag tycker det e fint! PUNKT!) vara lite festligt.

Till helgen blir det regn, barnkalas och röstning! Ser mest framemot barnkalas!

Nä va fan nu får man väl jobbelijobba lite då!

Take Care

Uppdaterad lista


21/4: LÖN
28/4: Malin ska ge sig på mitt hår igen!!!!

V18-19: Massa goa barn och bröder fyller år!
20/5: TATTOO!!!!! (Nästan mest hit jag längtar) (Det blev framflyttat tre dagar! Ja jag gråter lite! Ok!?!! )
25/5: LÖN
17/6: Robins student!
26/6: ROSKILDE!!!
15/7: Världens viktigaste dag! Min födelsedag! (Alla skriver upp den nu!!!)

Fest på en torsdag!

Ja igår var vi ett glatt gäng som hängde ett tag hemma hos Sanne! Vi lyssnade på mysmusik typ ni vet Maskinen ;)

Marcus och Linus hade allsång Disney-hits var det ja!

Sen drog vi ner till Wisers och drog ett par shots och diverse annat. Självklart spårade hela kvällen ur. Men så är det när man har med ungdomar att göra. Fick ett jävla sug att bita Marcus i örat. Ni som känner mig vet ju att jag oftast gör det jag känner för så ja jag bet honom i örat. Det var lite roligt då det utlöste nån slags kedjereaktion. Marcus bet Sanne, Sanne bet Tobias. Men Tobbe fatta inte grejen så det liksom avstannade där.

Linus var juh ett slag för sig kan man säga. Han gjorde rätt i att gå hem upp till Hulta om man säger så! 
Jag och Linus ska tydligen på Eldkvarn i Dalsjöfors i Juli. Bara så ni vet! 


Tobbe and Linus goes kavaj!

 


Aj aj!

Platta inte fingrarna utan håret tjejer!

Tips från coachen!!


Vart fan sitter mute-knappen?!

Ja idag så var jag juh inte allt för smart vill jag lova....


Sitter i ett samtal med en kund som inte var särskilt trevlig. I slutet av samtalet så tryter verkligen mitt tålamod och jag trycker på mute-knappen och slänger i väg en ramsa (ingen snäll sådan) men problemet är bara det att mute-knappen inte alls är intryckt!!!!!

Jag får juh självklart panik och slänger på luren!! Jag sitter och skakar som ett litet barn och har nog aldrig skämts så här jävla mycket i hela mitt liv!! Går självklart till chefen och berättar vad som hänt och hon säger det som jag absolut inte vill höra och det är att "Ring upp kunden och be om ursäkt"

Hur fan ska jag kunna göra det?! Det finns liksom inget som jag kan säga som kan göra detta ens lite bättre.

Men jag tar mod till mig och tanten tar allt med ro och tycker det var mycket bra av mig att be om ursäkt! Hon tyckte dock att det var lite väl tidigt på morgonen för så starka ord! Men tyckte inte att jag skulle skämmas utan skulle vara stolt att jag ringde och bad om ursäkt!

Jag är så fruktansvärt tacksam att männskan tog det som hon gjorde! Jag hade verkligen räknat med en halshuggning!!

Så kom ihåg mina vänner att lägg på först skäll sen!!!


Take Care



RSS 2.0