Zero

Så mkt energi har jag idag! Så idag orkar jag inte med nån blogg! Imorgon blir det nog bättre!


Mitt i veckan!

Ja fy fan vad skönt det är. Snart helg igen! Och denna helgen blir det ta me fan till att sova och bara vara hemma. Inga mera utsvävningar fram till i allafall efter Påsk. Så det så!!!

Sjukt trött och orkeslös är jag! Har ingen energi alls. Den mesta äts upp på jobbet!

Idag ska jag och Sanne testa på cirkelgym?! Hur i helvete ska detta gå till. Kommer ju bli skitförbannad på alla som ska putta bort en från en station till en annan. För jag kommer juh inte fatta när det är dags att byta. Jaja jag hoppas det blir svettigt iaf.

Nä nu blir det till att köra på ett tag till här!

Take Care

myadvertisingspace.blogg.se

Här är min kära kollegas blogg som jag fick nöjet att gästblogga på igår! Släng ett öga på hans blogg på engång mina vänner. Hans blogg är faktiskt bättre än min! Men bara ett tag till ;)

myadvertisingspace.blogg.se



Gah!

Ja så kände jag när jag vaknade kl 15 i går eftermiddag! Det tar på krafterna att flytta fram klockan en timme.

I fredags jobbade jag till kl 21 sen drog jag förbi Kåren för att hälsa på Helenas norska vän Giske. Åkte hem framåt 23. Skulle ju upp tidigt på lördagsmorgonen för att träna med Sanne. Vi skulle mötas 9.30 men jag ljög och sa att jag inte ätit frulle än så vi flytta fram det en halvtimme. Men jag åt faktiskt inget utan jag ville bara sova lite till. Sorry Sanne!

Åkte hem efter träningen och duscha och hade mig. Sen var det dags att bege sig till styvmormor och fira att hon fyllt år. Småbröderna däremot har juh fan inga hjärnor iaf! Åka till Lager 157 och på köpet inte i tid så de "hann" inte komma och fira?!?! Ärligt talat men jag ska fan glömma av dom för resten av deras liv nu! Så gör man fan inte. PRIORITERA!!!

Sen direkt efter detta så kom sköna Emma och hämta upp mig och vi for vidare till Helena för att dricka och tjöta skit. Tanten Helena och Co var så trötta så de följde inte med ut. Vad är det för fel på dagens ungdom? Skylla på att man har pojkvän?! Vad är det om liksom?! 

Jag och Emma körde järnet på Grand iaf. Det lustiga inträffar ju när vi sen ska gå ut från Grand. De stänger kl 2,30 men min kära mobil har juh redan flyttat fram klockan vilket innebär att klockan är 3,30. Det är då man börjar undra hur lång tid det tog att hämta ut jackan?!? Emma skulle ha kebab. Sen blev vi ståendes med en gammal kollega som var glad i hågen och skulle tjöta hål i huvudet på oss. Sen drog vi hem till mig för en stunds tjöt och rökande. Emma drog väl vid 5-6 snåret tror jag. Man var juh fortfarande lite snurrig över det här med den förbannade klockan.

Somnade där efter nånstans och vaknade väl vid 15 tiden skulle jag tro. Var inte många vakna stunder igår. Käkade en pizza sen la jag en pizza och sen kollade jag på BB och sen somnade jag igen!

Och nu är det ny vecka och nytt schema och nya tag. BS säger jag! Allt är precis sig likt.

Take Care

TGIF

Idag är det fredag om ni har missat det!

Jag fick kompa två timmar idag så jag började inte förens kl 14,05 idag. Jag och Honey hann med ett varv på stan och jag har äntligen fått köpa mig mina circular barbells till öronen. Nu är jag ta me fan hel igen! Jag visste inte ens själv att jag sakna dom så mkt men det hade jag visst gjort.

 

Vi hann med en snabblunch oxå i form av Citys lösviktssallad. Förjävla bra uppfinning det där måste jag säga. Efter det så drog jag som sagt till jobbet och här är jag nu. Trött och rastlös. Vill ha helg ffs. Men den kommer säger dom!

Dags att fortsätta med arbetet idag igen!

Take Care


FYI


Kräktes lite i munnen

Ja det gjorde jag när jag kollade på gårdagens Big Brother!!

Vissa kommer säga skyll dig själv kolla inte på skiten men jag gör det och jag kommer att ha åsikter om programmet.

Ärligt talat den här förbannade oasen aka horhuset vad är det för skit?! Hur i helvete kan man som snygg tjej slänga benen åt sidan för att få så mkt pluspoäng som möjligt? Det är äckligt!!! Alltså jag satt och skämdes som en gnu och kunde inte för mitt liv förstå hur man kan bete sig som en snorunge och sitta och peka och spotta i en annan människas ansikte som den där patetiska människan gjorde.

Sen Martin och Patrik?! Vad hände där? Ok att jag vet hur det kan vara när man är sexuellt frustrerad men va fan det går väl till en viss gräns eller? Och har man ingen respekt i kroppen alls när det faktiskt finns en tredje part som måste stå ut med stön och skit. Nä dom där filurerna sjönk låååångt ner på min lista!

Jag hoppas att den där blonda med misslyckad brunutansol kommer in i huset så hon lär sig hur man ska bete sig för det finns andra människor inne i huset som kommer trycka ner henne i skorna så det står härliga till och det kan alltid bli intressant!

Nä uscha!!


Ärligt talat!!

Jag har sett på min Facebook att det är sjukt många som kollar på Hem till gården!! Varför?? Va fan är det som är så bra med detta? Asså ärligt talat men varenda gång denna skit rullar så zappar jag vidare. Gråare och tråkigare skit får man fan leta efter. Glamour är ta me fan bättre i det här läget och då tycker jag inte ens att det är bra.

Men vad är det jag har missat med Hem till gården då som uppenbarligen alla andra tycks har hittat för jag fattar det inte.


Hur jävla festligt ser det här ut?!?!


En liten undran.....

Varför luktar äldre sur mjölk?


Jag bara älskar Auto Correct!!!


Helgen i ord!

I fredags som sagt så blev det lite svineri eller ja jag såg till att Helena fick städa upp efter mig iaf!

I lördags så var det juh jobb för hela slanten. Och efter det så åkte jag hem och svirade om. Tog med mig resten av spriten från i fredags och drog hem till Emma och hennes tomma lägenhet. Där satt jag i min ensamhet och drack. Nä nu ljög jag! Jag var ensam i typ 5 min sen kom hon faktiskt hem.

Sen hade hon och jag en hel kväll som hette duga! Vi satt och hade väldans roliga diskussioner om allt och inget. Sen drog vi vidare till Finlandsfärjan som permanent har lagt till i Viskan. Som alltid när jag och Emma är ute så går vi all in och har förjävlans roligt. Vi bestämde även på fyllan att vi i år faktiskt ska dra och jobba på Roskilde och om jag så ska tjata hål i huvudet på henne så kommer vi att vara där i år så är det bara!!! Och hör sen Emma!!!!

Ja jag var juh inte hemma förens kl 4 i söndags morse och det var la lite då jag insåg att jag ska upp och jobba väldans snart! Men det gick förvånandsvärt lätt och smidigt att ta sig till jobbet och jobba. Det var först när jag kom hem igår som jag insåg hur jävla trött jag var. Somnade kl 17 vaknade kl 01 somnade om och sen gick jag upp 07. Så nu är jag nog rätt utvilad faktiskt.

Ja nu är det en kvällsvecka som hägrar. Jag hatar kvällsveckor. Vill heldre jobba dag. Men nu kommer jag var på jobbet mellan 12,05-21,05 hela veckan. Sen är man ledig i helgen! Undra vad man hittar på för svineri till helgen?! Nån som har nåt förslag? Lämna dom i kommentarerna och jag menar allvar gör det bara!!

Nä jag får la fortsätta här nu eller nåt !!

Take Care

Mojitos

Ja dom smakade fan fel igår asså! Jag fick inte till det alls men Helena klagade inte! Det var ju sprit!

På kåren så beter man ju sig inte som man brukar utan man hoppar runt på bord och dylikt och jag skulle ju inte vara sämre igår inte. Men hur jävlans läckert är det att spräcka byxan i grenen då?! Inte så värst va?

Äh tur att jag skiter i sånt och bara kör vidare. Men fråga inte Helena om det hela för hon kommer bara hävda att jag gnällde vilket jag starkt hävdar att jag inte alls gjorde!!

Idag är det lördag och man ska ligga och sova alldeles förlänge och sen inte göra ett skit eller hur?! Men inte jag inte! Kl 8,50 var jag inloggad på telefonen på jobbet och här sitter jag nu! Alldeles för trött och vill bara hem och sova. Men nej nej det e bara att jobba på.

Idag ska jag hem till Emma och svira till det lite är det tänkt! Asså jag måste juh lära mig att jag är inte 19 längre jag är för fan snart 27 och det märks. Det här med att festa och sen jobba dagen efter är inte att rekommendera. Speciellt inte två dagar i rad!

Nä dags att ta en rök och sedan fortsätta jobba!

Take Care

Do it like a dude ffs


Ledig dag up my....

Jaha idag har man varit "ledig".....

Gick upp alldeles för tidigt för att det ska vara en ledig dag! Men har man sagt att man ska träna så har man uppenbarligen det. Sanne och jag skulle svettas idag sa vi och det gjorde vi eller jag gjorde väl det Sanne tog inte i så mkt idag faktiskt! Tur hon har mig nu då som ska piska henne i sann Jillian-anda!!


Åkte hem och var väl hemma vid 9.30-tiden igen. Koka kaffe och tog mig en lugn morgon i köket. Borde fan ha diskat men vem fan orkar. Inte jag iaf!

Kollade gårdagens BB i sängen och sen var det dags att dra igen. Kan väl tillägga att jag faktiskt duschade där emellan med! Jag är väl för fan inte äcklig heller.

Iväg på ett möte på Unionen-kontoret och var väl hemma igen vid 14. Och här sitter jag nu och och är sjukt trött. Men snart är det dags att dra iväg igen! Ska hälsa på WB bruden som var den första jag lärde känna i Borås när jag flyttade hit för ca 7 ½ år sen. Jag tror jag har tagit rekord i hur många ggr man kan åka buss på en och samma dag! Eller nä jag är nog inte ens i närheten men idag är det ett för jävla flängande.

Nä fuck this dags att slänga på sig ansiktet så man är snygg nog att visa sig ute!


Take Care

Jävla människor!

Amina och Sanne ni är elaka människor!!


Här har dom suttit och funderat över att när jag började på mitt jobb så var dom bara 13 år!!! Ärligt talat hur fan kan man med att trycka upp sånt i ansiktet på mig!! Jag är fan inte gammal det ska gudarna veta!!

Jävla skitungar!!!

Till Anonym

Den gamla bloggen är stängd för allmän beskådan dessvärre.

Kul att du tycker jag är härlig för det är jag inte egentligen! Eller ja du skrev bloggen men den är juh jag ;)

Sara Karlsson



Sara du var världens bästa värdinna i helgen trots att du var lite äcklig med hosta och feber!!!

Men jag är impad av dig jag hade nog aldrig pallat ha dig och Jannike runt mig om jag mått sådär med tanke på hur jobbig jag och Jannike var! Eller ja Jannike var jobbigast ;)


Kram på re Sara

//Lisa


PS. Sicken tur att du skrev ditt namn sen för jag var hemma hos så många i lördags så det var lite svårt och veta vilken av alla värdinnor det var ;) Ds.

Blåmärke

Igår hände det fan inte mkt. På jobbet var det dött så jag kompade vid 20-tiden. Hem och slängde mig i soffan.

Slängde på Desperate Housewives och led mig igenom detta usla program. Jag kan verkligen inte med denna sörja. Jag förstår inte vad som är bra?! Cougar town däremot är sjuuukt kul! Så löjligt att det blir roligt! 



 Jag tror att den här staven har förstört mig jag känner mig inte ens lite bitter och det är juh förjävla tråkigt! Förhoppningsvis är det bara en fas för så här kan vi inte ha det!

Nä nu har jag inte så mkt mer att säga så jag får la vänta ut den här jävla fasen så jag blir lite bitter igen!

Take Care


Tattoo

Igår flyttade jag timmar så jag slutade kl 14. Jag skuttade iväg till Helena på Kåren och tvingade henne att koka kaffe till mig! Sen hade hon inte tid med mig mer för hon skulle på något viktigt möte. Man kan juh fråga sig vad som  är viktigare än mig däremot!!

Efter det så mötte jag upp min stora lillebror. Vi drog upp till Grind Tattoo för att boka in en tid till lilla mig så jag äntligen kan få fast min mexican sugar skull på vänsterarmen.



Det här är en mexican sugar skull. Min kommer inte att se ut riktigt så här men det kommer att bli sjukt bra!

Ett tips till människor som inte gillar tatueringar. Vv och skit i att fråga att få se vad man ska göra för att sedan säga fy fan och fnysa! Det uppskattas inte! Alla är vi fan olika och har olika intressen! Jag tex gillar tatueringar och tycker dom är snygga och vill ha dom på min kropp! End of discussion!!

I morse plågade jag min stackars vänsterarm och satte in en P-stav. Äh det gjorde faktiskt inte ont alls men jag kommer att få ett förjävla snyggt blåmärke sedan. Men nu var det gjort!!

Idag jobbar jag till 21 och det är inte så roligt. Inte med tanke på att jag vaknade kl 7 i morse och inte kunde somna om!!! Hatar det !! Fan nu kommer jag att vara en zombie kl 17.00.

Nä dags för rast och en rök!


Take Care


Helgen!

Ja i fredags efter jobbet så mötte jag upp Helena för att handla chirre. Eller jag köpte chirre hon köpte B&J...jaja jag köpte B&J oxå.....

Sen åkte jag hem och grävde ner mig i ett hål framför tv. Orkade inte göra många knop. Det enda jag orkade göra var det jag var tvungen att göra. Packa!

Somnade relativt tidigt i fre och vaknade kl 7,17 av mig själv och kunde inte somna om så jag gick upp och hade en såndär nyhetsmorgons-morgon. Kaffe och mys ända fram till 9,30 då jag skulle ner till stan för att bli upplockad av brudarna som skulle ta mig till Skövde. Väl framme i Skövde så skulle jag ta bussen till metropolen Axvall. Den bussen jag hade tänkt att ta missade jag med 4 min så jag hade helt plötsligt 45 min att slå ihjäl i Skövde. Jag rökte nog typ iaf 6 cigg under den tiden :/

Väl framme i Axvall så kom hot mama Sara och mötte mig. Hemma hos Sara bjöds det på våfflor och saft! Jag fick faktiskt kaffe oxå. Jag fick det stora nöjet att busa runt med Frejset och mysa med sötnosen Alfons. 

Ända sedan jag var typ 14-15 eller nåt sånt så har Sara kallat mig för Lorten. Detta för att jag spillt glass på en tröja en gång. Sen har det liksom bara hängt med! 

Jannike tyckte ju nu att det var läge att informera Freja om att Tant Lorten skulle komma och hälsa på. Freja tyckte detta var väldans roligt. Så i fredags så står Sara och hennes sambo och diskuterar något och pratar om att ringa nån. Då slår hon till lille Frejset. Mamma ni kan juh alltid ringa hon den där äckliga tjejen! Var på Sara kollar på Freja och säger äckliga tjejen? Ja, hon som Jannike prata om säger Freja. Jaha säger Sara menar du Tant Lorten? Och Freja bryter ut i ett skratt och flinar och säger jaa hon :) Barn är förjävla härliga!!

På lördagskvällen så styrde jag, Sara och Jannike ihop en tapasbuffe med parmaskinka, klyftpotatis, fetaostguck hotta räkor mm. Det var förjävlans gött. Vi slötittade på Mello och kan väl bara konstatera att The Moniker skulle vunnit för det var väl för fan den enda låten resten av Europa skulle kunna nynna sig igenom. Eric Saade i all ära men låten är la inte ens en hit. Men så här går det mina vänner när man låter folket bestämma. I Sverige har man nämligen ingen smak. Så är det bara.

Söndagen gick åt till att sova i en alldeles för hård våningssäng och alla de stackars få ben jag har som sticker ut har blåmärken och är förbannat ömma. Men jag ska väl vara tacksam över att jag hade en säng iaf.

Vid 14 åkte jag till Skövde och blev där upplockad av brudarna igen. Och vid 16-17 tiden var jag äntligen hemma igen.

Orkade inte göra ett skit hemma så jag somna i sängen och vakna lagom till Solsidan och sen kolla jag BB sen orkade jag fan inte längre utan somna på en gång.

Och nu är det måndag igen och det är dags att jobba sig lite. Ska försöka komma härifrån så tidigt som möjligt idag så att jag hinner till tatueraren för att boka tid till min efterlängtade Mexican Sugar skull. Jag har tvingat min bror att följa med jag blir juh så förbannat nervös av tatueringsfolk. De är lite speciella.

Nä återigen dags att fokusera på dagens arbete.

Take Care

*ASG*


FREDAG!

Äntligen fredag! Som man längtar varje måndag!

Som jag sagt tidigare så åker jag till slätta i morrn. Har turen att få åka med i en partybil som går till Skövde så jag hoppas på att bli utsparkad nånstans på vägen.

Idag mina vänner är det sol sol sol!! Jag är påväg att bli glad igen! Denna vintern håller på att få mig att bli totalt färdig som människa. Jag pallar inte mer snö/slask. Det här regnet som drog in över våra huvuden i går var liksom lite det som fick bägaren att rinna över. (Bokstavligen talat)

Men nu är det sol och det kompenserar upp skitvädret en stund iaf!!

Nu längtar jag till sommar, musik, öl och sena nätter!!!

Dags att slutföra sista arbetsdagen denna veckan!!


Take Care


......

"Män mognar tills de fyller sju, sen växer de bara."


Jag är sjukt nöjd med min nya klocka det vill jag att alla ska veta!






I know you want me!

Igår kompade jag hem vid 13-tiden. Det var riktigt najs för jag sitter hela vägen hem och håller tummar och skit för att det ska finnas en tvättid när jag kommer hem. Finns det? Klart det gör!!

Fick tvättat en del vilket jag verkligen behövde. Däremot så var jag så lat och orkade inte gå ner till affärn för att hämta ut ett pkt med en jeansskjorta och nya sängkläder i (det bästa jag vet är att köpa nya sängkläder.) Hade jag bara gjort det så hade jag haft nya nytvättade sängkläder att sova i inatt. Fast samtidigt är det nog bra att det inte blev så för alla vet juh hur gött det är att sova nyduschad i nya sängkläder. Alla vet juh att man går juh liksom inte upp då!

Åkte ner till staden för att ta en fikilur med Helena aka Honey! Fast hon är inte lika duktigt på att dansa som Jessica Alba i filmen ;) 

Testade förövrigt salladsbaren på City i går! Fan det är juh som att plocka smågodis. Man inser juh inte förens man är klar att detta ska juh liksom funka ihop oxå. Men vi får la om jag fick ihop en ok blandning eller inte. 

Nä nu är det återigen dags att fokusera lite.....


Take Care 


Fy fan vilken hit!!


Svar till Råbert!

Ja Sommarland var min barndom med!! Därav är det skit! Det var där jag snattade första gången, där jag rökte första gången tror tillochmed att jag blev full där första gången! Med andra ord var det Sommarland som förstörde mig!!

Bert Karlsson är inte mysig han är precis lika äcklig som han ser ut!! Fame Factory var det sämsta som kunde hände Skara. B-kändisar som snodde VÅRAT fikabord på Nockes!!! Inte ok!!!

Dannys låt är värdelös händer juh för fan inte ett skit i den låten!!! MONIKER kommer att vinna! Och kom ihåg vart du läste det först!! (Kommer självklart ta bort detta om det inte händer)

Sen var du inte tvungen att bo i detta helvete i 19 år!! Och du behövde inte prata denna hemska dialekt!!

Så nu har jag gett svar på tal!! (hoppas jag)


Onsdag!

Igår gick jag från jobbet vid 12. Nä jag smet inte jag skulle på Regionstyrelsemöte med Unionen. Hann förbi stan för att inhandla en lite present till Saras lille Alfons.

Åker till min kära hemstad på lördag! Skara!! Stan jag älskar att hata. Hade jag inte haft lite släkt och mina närmsta vänner kvar så hade jag skitit i om stan eldats upp. Den staden är ingen bra stad!

Inte ens Bert Karlsson och Skara sommarland är bra! Helt enkelt stan suger!

Men på lördag ska jag dit eller ja jag ska till Axvall vet la inte om det är så mkt bättre men där ska jag husera iaf.
Vi ska fixa tapas och dricka massa vin och våndas till Mello. Ärligt talat men va fan är det för skit som tagit sig igenom.  Vill vi i Sverige vinna eller?! Den låt jag kommer rösta sönder är iaf The Moniker (Oh my god) ärligt talat det e juh en låt som det bara skriker glädje ur och glädje det behöver fan jag!!


Nä nu är det dags att fokusera!!

Take Care




Nu är det klippt!

Eller ja jag är nyklippt!!! Ståhlet is the queen säger jag bara!!

Bild kommer senare!

Har blivit erbjuden att gästblogga hos min rolige kollega myadvertisingspace.blogg.se så nu måste jag komma på något riktigt bra att skriva till honom oxå. Kan bli knepigt men jag lyckas juh alltid för jag är juh bäst!!


Jag har inget vettigt att skriva just nu så jag återkommer senare.

Take Care

Visdom!!

""Visdomständerna, som sitter längst bak i munnen, växer oftast fram när du är mellan 18 och 26 år. Alla får inte sina visdomständer, cirka 25 procent saknar en eller flera av tänderna.""

Varför kan jag inte få vara en av de 25%?!?!



La Helg!

I fredags efter jobbet så var det till att dra sig direkt hem för att piffa till sig (i den mån det går). Det var en inplanerad bowlingkväll med ankröven Pom-Pom och den lilla gubben Sanne!

Jag startade med att riva ner en strike och kände på en gång att självförtroendet var på topp. Körde på i samma anda första serien och Pom-Pom, som förövrigt tävlingsbowlar, fick panik framåt slutet på första serien. Va fan han kan la inte bli slagen av mig! Det var liksom dödstöten för honom. Men han behövde inte oroa sig för jag sjabblar ju alltid till det för mig ändå. Jaja jag förlorade bara 2 av 3 serier så jag är fan nöjd asså.

När vi bowlat klart så drog vi vidare upp till Wisers där vi satte hos i ett sjabbigt hörn direkt utanför toaletterna. Kanske inte det mysigaste stället att hamna vid men vad gör man.

Lillebror jobbade juh självklart denna kväll så jag tvingade honom att fixa in oss lite snabbt på grannstället istället för en liten peng och det kirrade han juh självklart. Men skitungen kunde väl för fan informerat alla parter om att det var DANSBANDSKVÄLL!!?!?! Äh vi tre satt vid ett bord och söp oss fullare och fullare och roligare blev det juh självklart. Pom-Pom imponerade och kunde fasiken varenda låt som bandet rivde av. Men ärligt talat hur svårt ska det vara att få upp killen på en bugg?!

Lillebror hade ett gäng snygga bartenderkollegor oxå måste jag juh tillägga. Fan hade man kunnat med att göra bort lillebror på jobbet så hade jag ju slängt mig till med att flörta hejdlöst men lite respekt för familjemedlemmarnas arbetsplatser ska man tydligen ha sägs det så jag gick hem ensam. (Det händer ju för övrigt typ jämt ändå). 

I lördags så gick jag la upp rätt ok i tid ändå. Planen var juh att jag och Godingen GJ skulle till Gbg för att strosa i solen. Så vi var väl i Gbg runt 13-13,30 eller nåt sånt. Asså jag tror inte ni fattar hur jävlans läskigt det är att åka dubbeldäckare på motorväg. Och försök att hålla ögonen öppna när man åker under en bro/väg. Asså jag såg juh hur hela taket bara slets av. Det gjorde juh självklart inte det men ändå....

I Gbg så var det sol och glajjerna satt som en smäck på näsan! Fan då var jag lycklig!! 

Efter en stund var det dags för lunch!!!


Drog in på Monki och hittade mig min vårjacka. Helvete vikken ångest jag hade när jag lämnade butiken. Men det släppte när jag kom hem och slängde på mig den och insåg att fan jag är het!! (Låt mig få tro det ok?!) 

På kvällen var det egentligen tänkt att gå ut med dårarna från i fredags igen. Jag satte mig på bussen ner och förväntade mig att se Pom-Pom studsa på bussen men icke. Han glömde bort tiden de fyllot. När jag kom ner till stan så sköljde ett illamående från helvetet över mig så jag sket i allt och åkte hem igen. 

Söndagen gick åt till att deppa, deppa och sen deppa jag lite till. Orkar la återigen inte gå in på detaljer. Men återigen så hade det med min intuition att göra. Av någon förbaskad andledning så känns det visserligen inte som att det är över än ändå....Vilket jag faktiskt inte är så sugen på att det ska vara. Men time will tell eller nåt sånt annat klyschigt.

Nu är det måndag och gissa vad jag gör!!!

Haha det e la klart att jag är på jobbet. Vart skulle jag annars vara?!

Take Care

Fredag!

I går var en slow dag fram till kl 17 iaf.

Efter jobbet var det dags för öl med papi och bror. Gött var det!

Vi fick helt plötsligt för oss att bli lite familjära och spela spel. Vem gör sånt nu för tiden? Jo vi uppenbarligen. Vi körde ett sånt där Majongtorn ni vet där man ska få lossa brickor utan att tornet faller. Men helt ärligt i våran familj är det fan ingen idé alla är ju sånna vinnarskallar så det blir juh inte ens roligt! Psyka varann ska man tydlligen också!

Efter ett tag inser vi att det går inte mer nån måste förlora men återigen vill ingen av oss se sig som förloraren. Så vi la ner och hojtar över hela puben att vi är så jävla grymma på det här. (Inte så lite pinsamt heller) Måste juh ändå informera er om att lillebror var juh den som skulle tagit nästa bricka och förlorat så sitt inte här och tro att det var mitt påhitt att sluta.



Papa gick hem! (Tusen tack papa för en trevlig kväll! Du är bäst)

Jag och bror satt kvar och väntade in brors polare. Det var juh liksom dags för musicquiz. Hamna la i laget Sir-Shit-a-lot. Och vilka vann om inte Sir-Shit-a-lot. (Fan vad roligt det är att säga Sir-Shit-a-lot)

Efter detta kände jag att det var dags att kasta in handduken. Tills Robert beordrade mig att ta mig till Torget. När jag kom dit gick han hem!

Efter detta kände jag återigen att det var dags att kasta in handduken (detta efter ytterligare en rom och cola) så jag tvingade E att köra hem mig!

Hittade massa hjärtklubbor i E´s bil så idag sprider jag en förjävlans massa kärlek här på jobbet!

Äh dags att jobba nu!

Fuck you tänker du!!

Jag tänker hur jävla snyggt är det med skavt nagellack?!?!


Torsdag!

Det här jävla vädret håller på att driva mig till vansinne!! DET ÄR INTE OK LÄNGRE! Sol jag vill för fan ha sol!

Jag vill ha på mig mina äckliga vita converse (som jag i ren protest satte på mig idag). Jag vill ha på mig mina stora solglajjer (har jag inte på mig i protest, kan ju inte göra bort mig hur mkt som helst).

I går när jag slutat så drog jag in till jobbet. Helena ringde och undra om jag ville hålla henne sällskap när hon handla lite. Förjävla snäll som man är så är det klart jag ställer upp. Väl inne på City så tänkte jag fan vad najs nu kan jag juh aktivera mitt kort så jag kan självscanna. (Mitt förra kort blev stulet för 2 år sen tillsamman med min plånka självklart. Vem fan vill ha bara ett ICA-kort liksom.) Nu för tiden får man plinga i en jävla klocka som skriker ut KAN PERSONAL KOMMA TILL SJÄLVSCANNINGEN!!!!! PERSONAL TILL SJÄLVSCANNINGEN!!!! Fan ska jag behöva stå där som ett fån. Bruden som inte vet hur man gör liksom!

Sen kom hon, den lamaste människan på jorden. Aktiverade kortet och skulle förklara för mig hur man gör. Jag klarar mig sa jag, har la gjort det här innan eller!!! Kaxig som fan.

Sen efter att ha handlat in diverse onödiga saker så skulle jag till kassan men kunde juh inte betala själv heller. En annan är juh rökare och pappersciggen får man juh inte scanna :/ Sen blev det ett jävla springade.....

Sätt scannern i hyllan igen...jag springer
Dessa ciggen är slut....jag springer igen

Ja nu hade ni väntat er att det skulle bli mer springade men det blev det inte!

Dags för mig att inleda torsdagens arbetspass.....men fan vad gött snart är det helg igen!!!

Onsdag!

Hade en för jävla dag igår. Men nu släpper vi det och går vidare.

När jag äntligen kommit iväg från jobbet och in till stan så hörde Helena av sig för en fika!! Välbehövligt säger jag! Helvete vad skönt det var att få älta ur en massa skit. Eller ja det var la inte bara skit vi snackade ;)

Sen har jag gett mig fan på en sak! Denna grej ska bli som jag vill inte bara ska bli den kommer att bli!! Rätt inställning och massor med IS i magen så blir det så! Denna gången är det fan min tur att få bestämma spelreglerna ;)

Och jag måste juh tacka den underbare M som är så jävla taktlös....

SMS från M:

Hoppas du har det bra.
Hade varit fint om du höll mig sällskap
på nätterna. På dan hade du kunnat shoppa då jag jobbar :)
Kram

Vem fan tror han att han är? Richard Gere i Pretty Woman eller!?

Ha en sjukt bra onsdag! Jag kommer iaf att ha den bästa!


Fortfarande Tisdag...

Att känna sig sjukt motarbetad hela tiden det suger verkligen....

Fan nu är jag ledsen i ögat på riktigt.....

Äh nu ska jag sluta lipa....

Tisdag!!

Jaha igår var det måndag och det är ju skönt att den är över. Jag ogillar måndagar!

Jobbet i går skiljde sig inte så mkt ifrån alla andra jobbdagar. Har till och med förträngt vad som hände i går eller så hände det bara inte ett skit.

Hade på en känn en sak ett tag och min intuition sa att det VAR rätt. Skitintuition säger jag! Orkar inte gå in på detaljer. Äh va fan jag har väl egentligen inte fått motsatsen bevisad riktigt än så jag ska väl inte gräva mig min egna grav än.

Kommer jag på nåt mer oviktigt under dagen så räkna med att få läsa det här!


RSS 2.0