Ingen bitterfitta idag!

Nä idag finns det fan inget utrymme för att vara bitter! Började dagen med att styra upp uteplatsen så att det går att vistas där utan att åka på smittsamma sjukdomar. Sen blev jag sittandes med ett glas skitvin med sprite i. Lyssnade på musik och hade det allmänt gött!
Vid 3 hoppade jag in i duschen och vid 16 var jag nere i stan för att möta Tintin och Marie för att ha det gött i solen med ett par glas rosé!
Nu är jag hemma igen och sitter återigen på min bakteriefria uteplats med ett glas skitvin med sprite i! Ska om ett par timmar iväg på ungdomsfest! Ja alla är typ nyss fyllda 20 och en annan närmar juh sig 30 så :/ Men jag stannade juh i växten och utveckligen när jag var typ 16 så det går nog på ett ut!
Ha en förbannat underbar påsk för det vet jag att jag kommer att ha!!!

AutoCorrect is back!!!


Brandlarm

Ja dagen på jobbet började med ett brandlarm. Mer sol till mig tänker juh jag!

I morrn är jag ledig och ska då eventuellt umgås med Emma och Emilia världens bästa tjejer :) Emilia är visserligen bara 1 år men hon e fan grymme!!

På tal om henne så har jag köpt en liten födelsedagspresent till henne och även en present till Tristan som fyller 2 snart!

Föräldrarna kommer kanske inte att tycka om det men det skiter jag i för jag tycker grejerna var sjukt roliga! ;)

Take Care

Länkar lite då...

Idag ska jag länka till en av mina favvobloggar. Sjukt roliga inlägg av ett gäng pojkar i sina bästa år!

http://dennormalabloggen.bloggo.nu/

Take Care 


I only say......Backstage

Jaha där ska vi tydligen jobba! Inte nog med att jag ska göra bort mig och inte förstå språket så ska jag eventuellt gå runt och vara starstruck hela veckan :/ Äh det är som Emma säger "Det här kan sluta precis hur som helst"

Idag har det varit ledsamt på jobbet! Min kära chef och vän Karin har jobbat sin sista dag hos oss efter 10 år. Jag önskar henne all lycka och vet att hon kommer att fixa det nya jobbet galant!!

Vad händer annars då? Nja inte speciellt mkt alls faktiskt. Jobbelijobb för det mesta faktiskt. Känns förjävla skönt att ha fått reda på att semesterveckorna för sommaren är spikade och att man har lite att se fram emot här framöver.

Gör en lista som jag kan kika tillbaka på så jag blir glad emellanåt!!!

21/4: LÖN
28/4: Malin ska ge sig på mitt hår igen!!!!

V18-19: Massa goa barn och bröder fyller år!
17/5: TATTOO!!!!! (Nästan mest hit jag längtar) 
25/5: LÖN
17/6: Robins student!
26/6: ROSKILDE!!!
15/7: Världens viktigaste dag! Min födelsedag! (Alla skriver upp den nu!!!)

Take Care

Roskilde 2011

Som jag la upp igår så har nu jag och min underbara vän Emma fått jobb på Roskilde i år. Arbetsuppgifterna är något oklara men en restaurang är det iaf. Jag hoppas på att få jobba i disken så jag slipper prata med människor som bara pratar danska. Jag och danskan är allt annat än vänner!

Det ska bli sjuuukt kul att få åka tillbaka till Roskilde. När jag var där -08 så var jag allt annat än imponerad de första dagarna men när festivalen väl drog igång så var jag helt såld och ville fan inte åka hem.

Men i år är det alltså dags igen!!




Btw vet ni vart jag ska jobba v26 ;)


Fy fan vad najs!!!

Dom är mina!!!!!


Gaderf

Japps fredag it is!
Idag blir det lungt här hemma. Man ska inte anstränga sig för mkt när man är ledig har jag hört.
Senare idag så åker jag och Helena till D-fors för att barnvakta ett gäng underbara ungar! Föräldrarna ska vädra overaller och kryckor?! Galna människor ;)
Ska bli väldans mysigt!
I helgen är det massa jobb som gäller så det blir inga skandaler denna helgen heller! Inte för att jag är världsbäst på skandaler direkt!
Take Care

Ledig dag!

Jaha idag har man varit ledig. Hade ställt klockan idag då jag och min bror hade bestämt att vi skulle fika efter att han var klar i skolan vid 12. Men tji fick la jag!! Han hade la inte varit i skolan det är klart så jag fick la sitta där på pottkanten och ha det skoj!
Åkte ner till stan för att ta en snabbkaffe med Helena och snabbkaffe blev det. Var la klart på 20 min. Hade juh faktiskt ett ärende på stan och det var för att ta mig till Infoteket och diskutera min framtid. När jag väl kom dit så var det totalt igenbommat!! Jag blev lite lagom glad eftersom jag äntligen tagit tag i det och faktiskt ställt in mig på att få detta gjort. Men det visar sig att de har flyttat!! Upp till sjukhuset! Och dit orkade jag juh inte ta mig om det var så att de inte hade tid med mig! Men ska ringa dit i morrn och se om jag kan boka in en tid. Vill juh verkligen få detta gjort nu och kunna göra lite delmål till mitt slutgiltiga mål.
Åkte hem igen och tanken var juh att jag skulle åkt ner till Unionenkontoret senare på eftermiddagen för att fortsätta med min Karriärcoachning men det satte en härlig huvudvärk stopp för. Så jag har sovit ett par timmar nu på eftermiddagen och är fortfarande tung i huvudet men det er la sig när jag gifter mig eller hur är det?! Haha ja då lär jag juh ha huvudvärk tills jag dör.
Take Care

Tröttast i stan

Asså jag fattar inte vad det är för fel på mig! Jag är konstant trött och helt orkeslös. Ingen energi till nåt! Man brukar skylla på vädret men det känns fan inte rätt att göra det varje gång. Sen är det juh inte bara mig det är fel på alla i min omgivning är helt slutkörda! Eller vänta det kanske är mig det e fel på :/


Råbert Öhman!!

Ja idag är det Råberts dag!! Grattis till dig världens bästa!!



RSS 2.0